Var är tungan?

I fredags hade vi fredagsmys med hemgjord pizza och lite vin. Selma äter macka med skinkost som aldrig förr och håller sig sysselsatt ganska länge med det när mamma och pappa äter. :) Hon har dock börjat hosta en del de sista dagarna så lite orolig är jag allt när hon har en bit macka i munnen och börjar hosta. Hostan stör henne lite om nätterna också nu, ska höra med dem på vårdcentralen om det finns någon hostmedicin som man kan ha hemma om det blir värre. Ska ju ändå dit och visa upp fästingen imorrn, som för övrigt fortfarande sitter där den sitter. Den trivs i Selmas axel och visar inga tecken på att vara på väg bort. :(

I allt fästing- och hostelände har Selma lärt sig räcka ut tungan på befallning. :) "Var är tungan Selma?" frågar man och då kommer den söta lilla tungan ut följt av ett superstort smile. Underbart! Misstänker dock att jag kommer få lida för denna nya "kunskap" framöver... ha ha!




I går var vi en sväng på Gästabudet i Söderköping. Det var mysigt att knalla omkring lite och vi handlade brända mandlar och åt vildsvinsklämma. På kvällen var vi hos Cim och Magnus och åt och drack gott. Det var supertrevligt som vanligt. :) Henric är så gullig mot Selma, det är så kul att se dem tillsammans. Tror han är ganska förtjust i sin lilla "Helma".

Idag har vi varit och fikat hos Fredriks kusin Christian och hans sambo Jessica. Selma fick en stor och jättegosig bulldogg (ja det stavas med två g) i för tidig ettårspresent som hon genast överöste med pussar och kramar. Det var kärlek vid första ögonkastet. :) Ha ha!


Majskrokspaus i Christians knä.


Just nu bygger Selma och pappa Duplo. Eller, pappa bygger och Selma river. :)

Imorrn ska jag på fotvård, åååh va jag längtar!
Kram!

Kommentarer
Postat av: famo

precis som när man tränar hundar i "skall" kan det ha en prventiv effekt - endast på kommando, inte annars

hur går det med fästingen? har aldrig varit med om att det inte går att få bort - usch o fy

Pussa Selma från oss båda, längtar efter er

2010-09-14 @ 13:17:26
Postat av: Jeanette

Ja, fästingen sitter fortfarande där sen sitter :( Se inlägget jag gjort idag! Bra poäng där angående tungan, så kommer det ju givetvis bli. :)



Saknar er också! Kom hem snart! Kram från oss alla.

2010-09-14 @ 14:31:44
URL: http://jeanettesbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0