Inskolning

Så har den börjat - den fruktade inskolningen. Jag har inte direkt längtat, utan mest sett det som ett nödvändigt ont, men Selma verkar allt annat än pessimistisk! Det började igår med en timmes besök. Vi var ju som jag tidigare skrivit tvungna att tidigarelägga inskolningen då två andra skulle inskolas samtidigt. Det är ju inte utan att man blir lite sur då när den ena familjen sedermera tackat nej till sin plats och den andra bara valt att varken höra av sig eller dyka upp. Så nu inskolas hon själv ändå, en vecka tidigare än bestämt.

Hur som helst, hon leker och stojar och har inte en enda minut över att ha koll på var mamman och pappan är någonstans. ;) Så än sålänge känns det helt ok eftersom hon verkar trivas som fisken i vattnet. Idag och imorrn är det tvåtimmarsbesök inbokade, sen ökas det succesivt.

Igår blev vi dessutom erbjudna plats på vårt förstahandsalternativ Sandtorpet fr.o.m 15 augusti. Vi måste lämna besked senast på fredag om hur vi vill göra. Vad lätt! Inte... Bokade in ett besök på Sandtorpet direkt i morse och var där och kikade i förmiddags. Båda förskolorna verkar bra på olika sätt så detta valet är inte så lätt. Ska ringa kommunen och be att få lite mer betänketid så att vi åtminstone kan få skola in henne färdigt på Torshag där hon är nu och sedan se hur hon trivs och hur det känns med personlen osv innan vi lämnar definitivt besked. To be continued!

Kram sålänge!

Bus i soffan hemma hos kusin Elin i söndags. Tack Elin för alla fina kläder!



RSS 2.0