Majskrokselefant

Idag har vi haft en toppendag! Vi började med att åka till kusin Liv och sedan promenerade vi till Fräcka Fröken på HC och fikade. Livs mamma Zarah och faster Anna var också med. Småtjejerna fick nöja sig med majskrok, inte fy skam det inte! ;)



En majskrokselefant :)


På vägen hem från Zarah och Liv somnade Selma i bilen, helt emot min plan, och när vi kom hem så hade hon sovit en dryg kvart. Då vaknade hon givetvis fast jag hade tänkt lägga över henne i vagnen lite smidigt så att hon skulle sova vidare. Gav henne välling i vagnen och lade sedan filten över sufletten så det blev "natt" hos henne. Sedan gick jag en lång promenad i hopp om att hon skulle somna om, men icke. Hon bara låg där och mös och tuttade sin napp, fullständigt klarvaken.

Vid 17.30 kom sedan Jens, Therese och Alvin och hälsade på. Vi åt pastagratäng och kladdkaka och Selma fick en för tidig ettårspresent. Hennes första duplo! Det var en del av ett zoo med isbjörn, giraff, elefant och en tiger. Kul tyckte Selma och började genast trycka in bitarna i munnen. Nåja, hon kommer nog snart på hur de ska användas... ha ha! Hon måste nog önska sig en rosa plastlåda att ha sina duplobitar i nu också kom jag på. ;)

Hon var så himla duktig hela kvällen trots att hon sovit så lite. Glad och snäll med humöret på topp. Hon hade fullt sjå med att svansa efter Alvin så hon hade inte tid att vara trött. När det sedan var dags för sängen så åt hon sin välling och gosade med sin filt och sin napp och somnade själv (precis som alla andra kvällar sedan hon började använda napp).

Just det! Inatt sov hon hela natten utan att vakna vid 4-5 för vällingpaus! Hon somnade kl 20 igår och vaknade 7.15 i morse. Tänk vad en napp kan vara bra!!! Hon nöjer sig fullständigt med den så det där målet vid 4-5 är säkerligen egentligen helt onödigt. Hoppas detta blir en ny trend nu.

Idag försökte vi pilla bort resterna av fästingen som sitter kvar i axeln på henne. Tog bort plåstret hon haft ett dygn nu, men huvudet sitter som berget fortfarande. Satte på en ny bit DuoDERM-plåster och hoppas på bättre lycka imorrn.

Nu ska jag hoppa i sängen och ta igen lite sömn. Har varit trött hela dagen av någon anledning.

Kram och gonatt!


Kommentarer
Postat av: famo

Mysigt m kusin/mosterträff. Läskigt m fästingen. hoppas du får bort den imorgon. vi byter hotel imorgon.

Puss o kram

2010-09-10 @ 00:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0