Mera sprutor

Igår fick Selma sina ettårssprutor och klarade av detta galant! Hon var så himla duktig att sköteskan brast ut i ett "Ojdå, det här gick ju ovanligt bra!" Hon grät eller pep inte överhuvudtaget utan kved till lite på slutet av andra sprutan bara. Mamman blev jättestolt över sin modiga duktiga tjej! Hon fick inte feber denna gången som tur var heller, men man märkte att hon hade lite ont på kvällen för hon grät och ynklade fast hon hade nappen och satt hos mig eller Fredrik. Det brukar hon aldrig göra annars, så hon fick en panodil innan hon skulle sova. Sen sov hon som en prinsessa till kl 5 då hon fick välling, och sedan vidare till kl 9. Så underbart att få sova ut!

Igår kväll var Mahtab hos oss och åt tacos och mös. Selma fick ett lite tidigt födelsedagspaket, den Silvriga Barnkammarboken, tack snälla Mahtab!

Idag har vi varit på öppna förskolan en sväng och nu ikväll har jag handlat ingredienser till lördagens smörgåstårtor som Cim ska göra. Det vattnas i munnen på mig vid blotta tanken... MUMS! Ska slå in ett paket till födelsedagsbarnet nu och sedan hoppa i säng. Imorrn blir det "ja må hon leva" och paket på sängen. :) Håll utkik i morgondagens NT efter ett gulligt ansikte i "Firarhörnan"!

Kram och gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0