De första stegen

Idag har Selma tagit sina första steg! :) Vi var hemma hos Elisabeth, Ralf och Moa när hon plötsligt släppte taget och helt sonika började traska iväg! Först tog hon fyra steg innan hon långsamt satte sig ner. Sedan reste hon sig upp och gick sju steg till! Ha ha, det var precis som om hon redan kunde gå men bara inte velat göra det tidigare.

Eftersom jag filmat när Selma och Fredrik simmade på morgonen så hade jag dessutom med mig filmkameran och kunde föreviga de söta små stegen, inte de allra första, men de näst första. ;)


Stora tjejen kan numera även ha en tofs i nacken :)


Vi följde med Moa hem efter simmet idag för att umgås och äta lite ihop. Vi fick supergod lax och färsk pasta och till efterrätt fick vi rosa prinsesstårta med en krona på! Den hade de köpt för att fira Selma lite i efterskott. Dessutom fick hon ett paket. Så himla gulligt... och mumsigt! Selma åt massa tårta, det lilla kakmonstret. Hon åt duktigt med lunch också, mammas korvstroganoff med "vuxenkryddning". Det har hon mer eller mindre kastat sig över två dagar i rad nu! Jättekul!! Anar lite att det varit del av problemet tidigare, att maten inte smakat något alltså. Så nu blir det normalt kryddad mat för henne framöver. Ikväll åt hon pannkaka med lite grädde på. Hon åt en halv. :)

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Anna.

aaaw, fan va hon är duktig! Stolt faster

2010-09-30 @ 20:11:50
URL: http://februuari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0