Bubblan was here

Nu har tant Josefin åkt hem efter en supermysig helg med shopping, fika, vin, mat, selmismys och massa skvaller. Selma och Jossan, aka bubblan, blev superbundis direkt och lekte massor. De gungade och åkte rutschkana och lekte med leksaker på golvet. "Kom snart igen" säger Selma! :)

Igår var jag och Jossan på stan och shoppade och fikade. Första gången på länge jag var på stan en hel eftermiddag utan Selma. Jag fyndade bl.a. en "tröjklänning" från G-Star Raw som kostat 1199 kr på Sisters. Nu var det 70 % rea så den blev min för ynka 359 kr. Lite lagom tyckte jag! Sen köpte jag en kofta, en concealer och ett par grå jeansleggings till Selma. Allt går liksom så himla mkt smidigare utan en liten dam med stark vilja, som dessutom lätt blir uttråkad. Selma och pappa passade på att åka till pappas kompis Jens och fika lite under tiden.

Idag skulle vi åka till Våffelmakeriet och äta en våffla efter att vi lämnat Jossan vid tåget. Vi parkerade och tog loss Selma ur bilstolen. Redan då började hon smågråta till och från, "ja ja hon vill väl inte att vi ska böka med selen och så i vagnen" tänkte vi och gick vidare. När vi kommit fram till Våffelmakeriet började hon dock GALLSKRIKA gråtandes helt hysteriskt. Vi fattade ingenting och gick ut för att se om hon lugnade ner sig, men icke. Hon kastade sig hejdlöst i pappas famn och när jag tog henne så dög inte det heller. Hon lugnade ner sig efter en stund och då provade vi att gå tillbaka till fiket, men då började hon gråta igen. Sen störttjöt hon hela vägen till bilen när vi beslutat att det där inte funkade. Vi åkte till Statoil och micrade lite välling till henne som hon fick i bilen och sen var hon som förbytt. Helt kolugn och jätteglad. Kan man vara så hungrig att man blir SÅÅÅ ledsen efter att alldeles nyligen ha vägrat sin lunch? Hur som helst så gjorde vällingen susen och vi åkte till Ingelsta för att handla lite. Gick förbi Skopunkten medan Fredrik köade i kebabkön (fick bli kebab istället för våffla) och hittade dessa superfina vinterstövlarna till Selma. Fanns bara ett enda par, som dessutom var rätt storlek (21)! Det var ett tecken... ;)

 

I fredags började hon för övrigt ställa sig upp själv utan att ta hjälp av något, tex en vägg eller soffan eller liknande. En annan, lite oroväckande och oturlig utveckling, är att i morse när vi hämtade Selma i sin säng så satt hon med nappen(!?) i munnen! Sen hade hon den i munnen konstant hela förmiddagen och tuttade den som man ska. Hon har varit totalt ointresserad av detta förut, men nu verkar hon tycka det är toppen. Precis lagom tills hon blir ett år! Känns ju en smula onödigt... Kanske får plocka bort alla nappar som hon har att leka med. (Hon har gillat att leka med dem och tugga på dem tills nu.) Vi får väl se om det var en engångsföreteelse eller vad det var.

KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0