Borta!

Nu när jag skulle ge Selma sitt vanliga lördagsbad så drog jag bort DuoDermplåstret, och ÄNTLIGEN så satt fästinghuvudet på plåstret istället för i hennes axel! Åh va skönt... Nu ska vi bara hålla det under uppsikt så att det inte blir en röd ring eller rodnad runt. Hon tyckte för övrigt i vanlig ordning att det var jätteroligt att bada och tugga på sina badankor och sin badälg. :)

I går var vi på middag hos Jansson/Larsson. Efter att Macke sprutat välkomstbubblet (som var härligt rosa) över hela det vita köket, inklusive taket, (ha ha, herregud vad det sprutade ÖVERALLT) så fick vi jättegod mat och dricka. Till efterrätt blev det äppelpaj ála Jeanette. Selma tyckte inte att det var någon idé att sova i mammas famn eller på soffan där, fast vi satt på henne pyjamas och gett henne välling, så hon höll sig vaken till kl 22 när vi gav upp och åkte hem så att hon kunde lägga sig i sin säng. Väl hemma slocknade hon direkt.

Idag har Fredrik stått på loppis med lillasyster Zarah och sålt av saker som ändå bara står i förrådet och tar upp dyrbar plats. En dammsugare, micro, kläder och lite annat blev vi av med. Tänk va mycket pengar man har stående i sina gömmor. Eftersom det ösregnade så blev de inte långvariga där, får försöka kränga resten på någon annan loppis framöver. :)

Nu hostar hon knappt något alls längre. Hon är lite rosslig ibland bara, men hostan är i princip helt borta. :)

KRAM!

Undra om några väntar på något särskilt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0