Halmstadmys

Igår kom vi hem efter nästan 6 dagar i Halmstad. Vi har hunnit träffa en del vänner, mysa med mormor, morfar och moster och vi hann även med en tripp till Ullared som i vanlig ordning blev alldeles för dyr.. Men mest har vi faktiskt bara varit hemma och tagit det lugnt (dvs, rivit halva möblemanget hos stackars mormor och morfar). Selma upptäckte ganska fort en relik som det fanns gott om hos mormor och morfar: VHS-band! Oj oj oj va roliga de var. Hon rev ut alla, staplade dem, tog ur dem ur sina fordral, hoppade på de tomma fordralen och lämnade sedan röran nöjd. Förlåt mamma.... ;)


Provar en mössa hon fått av Casper och Charlie som deras mormor Pia stickat. Tack! I bakgrunden skymtar VHS-djungeln i all sin glans! :)


Förra ägaren till fårmössan, sötaste Charlie!


Emilie och Erin trotsade regnet och kom på bullkalas. Selma och Erin hade jätteroligt ihop!

Innan vi åkte till Halmstad var vi på ettårskontroll på BVC och träffade Selmas BVC-läkare Kjell. Bästa bästa Kjell, vilken kille! Han gullar, kelar och berömmer och anstränger sig verkligen. Bättre barnläkare tror jag bestämt att man får leta efter! Allt såg bra ut och hon fick ett plus i kanten för att hon var så framåt och glad och orädd för främlingar. :) Hon är 77 cm lång och väger 9450 gram.

Idag har jag simmat med Selma på babysimmet eftersom Fredrik känner sig lite krasslig. Hon åkte vattenrutschkana för fösta gången och tyckte det var jätteroligt fast hon sjönk som en sten när hon åkte ner i vattnet så jag fick meta upp henne från botten på den djupa delen! Ha ha. Men hon var lika lycklig för det. :)

Nu ska jag ta tag i uppackning och tvättning medan Selma fortfarande sover.

KRAM!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltid underbart att läsa din blogg! <3

2010-10-27 @ 18:42:45
Postat av: Ximena

Alltid underbart att läsa din blogg! <3

2010-10-27 @ 18:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0