Frankfurt!

Nu är vi i Frankfurt. Vi kom igår och resan gick bra, även om Duracellkaninen Selma inte förstod att det gick bra att sova på flyget förrän vi gick in för landning. Toppen. Hon slocknade ca 30 sekunder innan vi tog mark. ;) Då bar Fredrik henne av flyget och hon sov vidare i hans famn som en stock. Starka mamman tog hand om väskor och annat och Selmisen sussade stenhårt hos pappan. Skönt, det behövdes verkligen för hon var verkligen helt utslagen av trötthet framåt slutet av flygresan! För er som har inplanerade resor med en ettåring och undrar hur det funkade rent konkret; det gick bra, även om jag var sjukt tacksam att vi fick en hel sätesrad för oss själva så hon kunde stå och studsa i ett eget säte och att flighten bara varade ca 2 timmar. Framåt slutet räknade vi minuter... ha ha!
Idag har vi ätit härlig lång frukost med gott tyskt bröd, ägg, yoghurt, latte osv i casa Wörner och därefter gick vi ut på stan. Vi gjorde ett obligatoriskt besök i Louis Vuitton-butiken men de hade utsålt på de flesta modeller som tur var så jag "slapp" komma därifrån med en Speedy 25. ;) Han tyckte vi skulle komma tillbaka i mitten av december, då skulle de ha ett normalt lager igen? Ha ha, så snart?
Sen åt vi noodles på Moshmosh, sjukt gott! Selma tuggade mest på pinnarna. :)
Jag och fina Ximena.
Vi hann även med en fika på Starbucks innan vi begav oss hemåt igen. Vägen hem gick via en supermarket så att vi kunde handla sjuka mängder godis förstås... :) Ikväll har vi ätit pizza, godis och jag har duckit ett glas gott vin. Livet är underbart!
Kärlek från Deutschland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0