Årskort!

Nu sitter vi i soffan och laddar för årskortsshopping. Så fort Selma vaknar ska vi åka till Kolmården och köpa Wildcards för 2011. Oj va vi ska klappa minigrisar, titta på delfiner, rida kamel osv nästa år. Just idag säljs årskorten för nästa år ut till halva priset för de som prenumererar på Norrköpings Tidningar, och det gör ju vi. :) Toppen!

Så, alla vänner över hela landet (och även i utlandet förstås), nu är det bara att börja planera nästa sommars Norrköpingstripp. Vi har massa sovplats och är alltid redo för en sväng på Kolmården!


I torsdags var Zarah och Liv här för att följa med oss till öppna förskolan och sedan fika lite här hemma. Liv, som gjorde sin öppna förskoledebut, fick en liten pojke att börja gråta och därefter lekte hon mest med mammorna. Ha ha, hon charmade alla när hon använde dem som stöd för att stå. Att stå är nämligen Livs favoritsyssla just nu. Vi försökte få ett kort på kusinerna innan Liv och Zarah skulle åka hem, det var inte så lätt. Liv var helt fascinerad av sin dragkedja och Selma kröp runt i 190 km/h. Ha ha... På eftermiddagen blev Selma lite krasslig och blev jättesnorig och hostig. :( Gissar på förskolebaciller.


I fredags var vi hos farmor och Stig och åt gott. Fastrarna och kusin Liv var också där. Såhär glad vad Selma när hon busade runt i farmor och Stigs soffa med lådan som hennes paket legat i. Som vanligt var lådan och snöret roligast. ;)


Igår kväll var vi hos Cim och Magnus på fest, mycket trevligt. Men först var Selma såklart tvungen att ta sitt vanliga lördagsbad. :) Vi stannade på festen till runt kl 21 när vår duktiga fina dotter blev för trött för att orka festa mer. ;) Hon var så duktig, nöjd och glad hela festen trots snor och hosta. Hon somnade som en stock i bilen hem.

Ja, det var nog allt som hänt på sistone. Nej, just det! Fredrik har pimpat Volvon idag på förmiddagen också. Han bytte våra fälgar och däck mot fälgar och däck som är värda ungefär dubbelt så mycket. Behöver jag säga att han givetvis är i extas över detta? ha ha... söt. :)

FÖRE


EFTER


Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0