Göteborgstrip

I helgen har vi varit och hälsat på Sini, Ronny och lilla Mira i Göteborg. Tjejerna hade jätteroligt och Selma var på fantastiskt humör hela helgen. Hon sov dessutom kanonbra där. Nu sover hon från kl 20-08 utan matpaus i princip varannan dag. Stor tjej nu. ;) Vi åt gott och tog en heldag på stan på lördagen. På lördagskvällen piskade jag givetvis alla i Buzz tre av tre gånger. Ha ha! Här sitter tjejerna i Fredriks knä.



Miras minifåtölj nyttjades flitigt. Mest stod hon och klättrade i den, men på nervägen så fastnade ofta ett ben i armstödet. Mamman och pappan lyfte ner Selmisen MINST 200 ggr på två dagar. Jättekul. ;)


Man hade ju nästan kunnat tro att jag och Sini handlat i samma affär samtidigt. Och det har vi gjort också. :) Ha ha! Två trötta blåbär efter en heldag på stan. Nappselmisen till höger förstås.


I torsdags kväll var Moa och hennes föräldrar Elisabeth och Ralf hos oss på lite middag också. Jättemysigt! Hann tyvärr inte blogga innan vi åkte på fredagen så här kommer en bild ifrån torsdags också!


Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0