Fotomodell med hårspänne

Igår var vi och fotograferade Selma i Söderköping hos fotograf Thomas Pettersson som även tog våra bröllopsbilder. Hon var så himla duktig! Till och med fotografen var impad. Hon log och skrattade och var en underbar liten semla. Tror det blev ett gäng toppenbilder! Delta och York var med på några bilder också, ska bli kul att se om han lyckades fånga en bild där alla tre blev bra. :)

Självklart hade hon hårspänne på bilderna. ;) Hon är ju så söt i hårspänne! Denna bilden är från Kärnhult där vi var i söndags och hälsade på farmor och Stig.


Selma och Cim som var här i lördags och myste med oss.


Idag har vi spenderat en heldag med Elisabeth och Moa. Vi tog en härlig promenad i solskenet och fikade sedan hela eftermiddagen lång. Selma tyckte Moas filt med ett pyttelitet snöre på var superrolig och spenderade större delen av eftermiddagen med att dra i detta lilla snöre. Som tur är så är hon ju inte så stark ännu så det höll. Sen tuggade hon på Moas leksaker och var allmänt nöjd med lite omväxling av miljö och underhållning. Nästa gång ska vi gå och mumsa våfflor på våffelmakeriet har vi bestämt. Ser redan fram emot det!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0