Lunchdate

Nu har jag legat på blogglatsidan allt för länge så nu är det hög tid att jag uppdaterar! I onsdags så var vi på 6-månaderskontroll på BVC med Semlan. Allt såg fint ut sa farbror doktorn och hon var så duktig när han klämde och kände på henne. 7190 gram visade vågen och nu är min stora tjej 67,5 cm lång. Hon följer sin kurva perfekt. De ville veta om hon "pratar", följer en tappad leksak med blicken och vänder sig från mage till rygg och på alla dessa frågor var svaret "ja". Toppen tyckte doktorn :)

I torsdags var vi hos Wille och provade hans bitleksak och hans sittring. Under tiden hon provsatt sittringen låg Wille och sprattlade på mattan. Selma undrade mest vad han sysslade med... ha ha!


När det sedan var dags för lunch så tyckte Wille att de kunde hålla handen lite i väntan på maten. Så himla gulligt!


I går köpte vi en begagnad babyvakt (Padwico 938) på blocket till Selma, precis en sån som vi varit på jakt efter! Har saknat en sån när vi är på resande fot och när hon somnar på annan plats än i sin säng då vår babyvakt är stationär och ihopkopplad med det andningslarm vi har till henne. Och så sparade vi 800 kr på att köpa det begagnat, perfekt! Handlade även en vårjacka till Selma att ha på sig i New York, en röd med nyckelpigor till fickor. Mormor och moster köpte även en rosa fleecejacka till henne igår som vi får när de kommer upp till påsk. Tror att det räcker med jacka, mössa, vantar och tossar när hon sitter i vagnen i sin åkpåse och myser. Det ska vara runt 15 grader där i april. Var förbi Babyland och provade vår Emmaljunga åkpåse i den vagn vi ska köpa i New York och den funkade hyfsat faktiskt.

Idag har vi varit och hälsat på Selmas nyaste kusin Gustav i Söderköping. Kul med massa kusiner tycker hon! Väx snabbt så vi kan leka snart sa hon när hon tuggade på alla hans leksaker i hans babygym. Glömde kameran hemma såklart så tyvärr kunde det inte förevigas :(

Kram och gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0