Jobbarselmis

Idag tog Selma sovmorgon till 8.15. Då gick pappa och Selma upp och började jobba direkt. Bilen fylldes med skräp och sen bar det av till returpunkten. Selma övervakade lastningen av bilen från framsätet.


När bilen sedan var full så bar det av. Volvon sväljer en hel del junk!


När pappa sedan sorterade skräp så blev Selma en smula uttråkad och började gasta i framsätet så då fick hon komma bak till bagaget och hjälpa till lite. Då blev hon nöjd igen.


På eftermiddagen sålde vi sedan vår soffa som vi haft här på mellanplan. Den låg inte ute på annons ens ett dygn och folk ringde som dårar! Fick till slut 400 kr mer än vi satt ut den för mot att de skulle få hämta soffan idag på studs. Ha ha, ångrar nästan att vi inte satte ut den för ett högre pris, men då vet man å andra sidan inte om det varit samma intresse förstås. Vi fick även hjälp av köparen att bära upp soffan från nedre plan hit upp till mellanplan så nu har vi ett helt nytt vardagsrum här. Jättefint!

Planen är sedan att när vi får vår nya säng så ska den gamla sängen ner på nedre plan och utgöra stort mysigt gästrum. Välkomna! :)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0