En ny era

Min älskade fina Selma sover toppenbra i sitt nya rum! Första natten var lite orolig och hon har vaknat ett par ggr som snabbast första timmen efter nattning några kvällar, men nu sover hon mycket bättre än hon gjort på länge! Hon vaknar en gång vid 12-01 och då buffar pappa lite på baken så somnar hon om, sen vaknar hon vid 03.30-05 och får mat av mig. En nya era har tagit sin början! :) Ska lägga upp bilder på rummet när vi fått det färdigt. Nu ska vi möblera om lite, köpa gardiner, fixa lite bättre förvaring och få upp lite bokstäver på väggen. Sen är det klart.

Idag och igår simmade vi på Tummelisa babysim för andra veckan av tre. Det går framåt med vattenvanan, nu plaskar hon och har sig som om hon aldrig gjort annat än att bada. Totalt orädd! Underbart att se. Inte ett missnöjt litet pip har hon gett ifrån sig, medan vissa andra bäbisar kan bli lite trötta, ledsna och osäkra emellanåt. Idag anmälde vi oss till fortsättningsgruppen som börjar v. 35 och då ska pappa simma med Selma 15 ggr med bäbisarna som simmade hela förra terminen och redan dykt osv. Det skulle inte vara några problem tyckte instruktören. Tror Selma kommer tycka att det är superkul. ;)

Nu på eftermiddagen har vi varit ute en massa och bl.a. gungat för första gången. Så här roligt var det tyckte Selma:


Delta och York tyckte det var skönt att ligga i skuggan (är 21 grader varmt i skuggan utanför huset just nu).




Har även hunnit plantera lite sommarblommor i krukor utanför huset. Dock har en av krukorna spruckit av kylan i vintras så Fredrik ska åka förbi Plantagen och köpa en ny på hemvägen från jobbet. Ska bli MYCKET intressant att se hur det går... ha ha! Kram

Kommentarer
Postat av: Eva

snart är det dags för konfirmation...

Kan hon vara med Stig och Fredrik i bastun och efterföljande dopp i sommar?

kramar

2010-06-02 @ 18:40:59
Postat av: Jeanette

Ja det är ju det! Vet inte var tiden tar vägen, den flyger jetplan förbi! Nja, bastu får nog vänta ;) Och doppet får nog bli i baljan du köpt. Kram!

2010-06-02 @ 20:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0