Värmebölja

Det är olidligt varmt just nu. På nyheterna pratar man om den värsta värmeböljan sedan 1994. På många håll har det varit över 35 grader i helgen, så även här. Natten mellan lör och sön vaknade Selma och var näst intill otröstlig, så himla himla varm och svettig liten bäbis :( Drack massor välling och sen somnade hon om efter en dryg timme. Idag hittade vi dessutom ett getingbo i golvet på balkongen precis utanför både vårt och Selmas sovrumsfönster. Fredrik lyfte lite på mattan och upp virvlade genast ett tiotal getingar. Så nu får vi ha fönstrena stängda tills vi kan utrota de rackarna. Blir till att åka och köpa "Radar" idag, och en fläkt till pluttan.

I lördags invigde Selma sin fina pool. Hon ÄLSKADE den! Badade i flera omgångar och blev jätteledsen när det var dags att gå upp. Ha ha...




Fick bada på tråkiga framsidan eftersom det var skugga där. På baksidan var det som en bastu! Vi har köpt ett parasoll men märkte ganska snart att en parasollfot vore rätt bra att ha till... ;) Nävål, allt har sin tid. :)

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0