Semesterupdate

Oj, det var inte så svårt att komma in i semesterlunket. Tänk om man hade semester och underbart väder jämnt, åh va underbart det skulle vara! Kanske en smula långrandigt i längden, men som det känns nu så vore det enbart fantastiskt :) Selma kryper mycket mer till pappa och vill upp i hans knä nu, och de gör massa roligt ihop. I morse när jag vaknade kl 9.30 så hade de varit på konditoriet och köpt frallor. De hade gått dit och Selma hade varit jätteglad i vagnen och hjälpt pappa välja frallor. Min underbara fina, bästa familj. Är så kär i dem så det är inte klokt! Känns jättekul att Fredrik och Selma får mer tid ihop nu. Är så himla tråkigt att de bara har ett par timmar på kvällen, och helgen förstås, annars.

Semesterschemat har varit späckat hittills. Sini med familj åkte hem i måndags. Vi hade en supermysig helg. Här kommer lite bilder från den:

Vid ankomsten i fredags hade Selma och Mira likadana kläder på sig :)


Poolbad


I väntan på mat på en restaurang i Söderköping i söndags.


Selma fick dock ingen kinamat utan fick nöja sig med välling.


Efter att de begett sig hemåt i måndags åkte vi och åt lunch på Ingelsta och shoppade lite. I tisdags fick i besök av Macke och faster Malin och söta Emilia, Felicia och Elin. Kusin Emilia och Selma fattade tycke för varandra direkt, där har vi en given barnvakt framöver. Så himla söta ihop var de. :) Vi grillade och fikade och hade trevligt hela kvällen.

I onsdags packade vi strandbagen och begav oss ner till Källbukten i skärgården för att möta upp Fredriks syskon på pappas sida, Malin och Mankan, med familjer. Det var så himla fint där! Härligt grönt mjukt gräs att ligga på, långgrunt vatten, bryggor, kiosk, toaletter - you name it! Första gången i år vi unnade våra bleka kroppar lite sol. Givetvis insmörjda i SPF 20 från topp till tå. Man ska ha respekt för solen! Semlan nattade vi i vagnen och ställde i skuggan under ett träd. Toppen :)


Efter sol och bad begav vi oss hem till farfar Ruben och umgicks och grillade. Malin med familj var också där. Selma lekte med kusinerna och hundarna åt sig mätta på fläskfilé och leverpastej. Delta och York behöver sällan åka hungriga därifrån och följer Ruben som en svans överallt i hopp om lite mer kött. 20.30 kastade Selma in handduken och sa att nu ville hon sova. Hon fick på sig pyjamasen och jag matade henne med välling i bilen. Hon somnade som en stock efter vällingen och sov vidare efter att Fredrik lyft över henne i sin säng här hemma. Skönt!

Imorrn kommer Ilsa och Johan hit. Ska bli så himla kul. Har saknat Ilsa massor, vi har inte setts sen i maj förra året. Hon har inte sett vårt hus ännu och har inte träffat Selma - KATASTROF! ;) Men nu kommer de imorrn iaf, bättre sent än aldrig!! :)

KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0