Semesterupdate part II

Semester = ett fasligt flängande land och rike runt! Ilsa och Johan kom i fredags och stannade till måndag morgon. Vädergudarna motarbetade oss kraftigt och vi fick spöregn NONSTOP hela helgen. Det resulterade i att vi inte kunde göra så mycket mer än att shoppa, fika och äta. Kul att umgås lite iaf! :)

Måndag eftermiddag åkte vi sedan till familjen Protiwa i Jönköping. Jättekul att se dem igen och mysa med småtjejerna Hannah och Nova. Tyvärr hade vi glömt kameran hemma :( Usch va tråkigt... Men det var underbart trevligt och vi passade även på att hälsa på på mitt gamla jobb och på Tommies husbygge i Tubbarp. Fina Jönköping, saknar staden ibland faktiskt.

I torsdags, sista dagen i Jönköping, beslutade sig Selma för att 05.51 var en bra tid att stiga upp. Det tyckte inte mamman. Pappan däremot såg ett gyllene tillfälle att ostört sätta i sig ett wienerbröd och hade lagt på minnet att Napoleons konditori, som vi gick förbi dagen innan inne i stan, visst öppnade kl 6.30. Så han klädde på semlan och begav sig mot stan. Väl framme beställde han en kopp kaffe och en baguett till en början. Selma satt i en barnstol och fick fruktsalladpuré. Personalen tyckte att hon ar såååå söt och snäll och eftersom det gick så bra så beställde pappan in ett wienerbröd och avnjöt detta medan han läste Jönköpingsposten och Selma kröp runt på det nymoppade golvet. I en och en halv timme fikade de i stan, medan jag sov som ett litet barn hemma hos Protiwas. :) Toppen!

Imorrn så bär det av mot Stockholm för att hälsa på familjen Cederlöf och alla deras hundar. De har fått en liten dotter, Vendela, i januari som vi ännu inte träffat, så det ska bli extra kul. På söndag ska vi göra stan och bland annat gå och dregla lite i Louis Vuittonbutiken ;) Ska bli mysigt!

Kram!



Kommentarer
Postat av: Patricia

Jaaa massa mysigt, helt tomt när ni hade åkt. Pusss

2010-07-30 @ 23:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0