Midsommarfirande i Göteborg

Selmas första midsommar firade vi hos Sini och Ronny i Kärna utanför Göteborg. Deras dotter Mira är knappt en månad yngre än Selma och de hade så himla kul ihop! Lekte så fint och var glada mest hela tiden. Bilfärden ner gick ganska bra, hon sov en bra bit och när hon vaknat så stannade vi utanför Mölnlycke för att mata henne lite. Perfekt tänkte vi, "nu har hon ny energi och orkar en bit till, det är ju trots allt inte långt kvar nu." Nej, långt var det ju inte, synd bara att halva Sverige beslutat sig för att åka precis samma väg SAMTIDIGT just då. De sista 4 milen tog nästan två timmar. Det var inte så kul tyckte Selma. Hon var ledsen i omgångar och jag satt där bak och sjöng sånger och klappade händer och vinkade och hade mig. Var helt slut när vi kom fram... ha ha!

Selma och Mira leker.


Midsommar firades i traditionell anda med besök vid midommarstång, intagande av sill och potatis, följt av jordgubbar och glass. I sann småbarnsföräldraranda tror jag att vi var i säng nån gång strax efter kl 23. :) ha ha!

  



Midsommardagen firade Selma med att ta sina första krypsteg. Därefter kröp hon inte mer på några dagar, men igår satte det fart på riktigt! Nu kryper hon som aldrig förr, jätteduktig är hon! :) Delta är inte riktigt lika nöjd eftersom krypande oftast slutar i hundkorgen där det är jättekul att dra i Deltas öron. Snälla fina Delta.

På midsommardagen åkte vi sedan ner till Halmstad för lite mormor- och morfarmys. Resan gick bra - hon sov precis hela vägen. Efter en natt där åkte pappa hem till Åby igen eftersom verkligeheten väntade på måndagen. Så här fint drack Selma vatten när vi tog en liten avskedsfika med pappa innan han åkte.



Efter att pappa åkt hade vi tre späckade dagar av kompismys med Susanne, Emilie och gulliga Erin och sist men inte minst Jessica, Casper och Charlie. På kvällarna har vi hängt med mormor, morfar och moster och även badat i mammas bäbisbalja på gräset.




Emilie och Erin


På vägen hem från Halmstad stannade vi i Jönköping hos Patricia, Nova och Hannah. Åkte från Halmstad när Selma ville sova förmidag, sedan sov hon i princip hela vägen till Jönköping. Där åt hon lunch och mamman fikade och myste med gulliga Patricia. När Selma sedan blev eftermiddagstrött packade vi in oss i bilen och åkte vidare. Klockrent!

Vilken underbar vecka vi haft!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0