New York

Igår bokade vi en resa till New York. Den 6:e april bär det av! 8 nätter stannar vi så vi är hemma igen den 14:e. Tanken var att vi skulle åka över min 30-årsdag den 3:e april men eftersom det råkar vara på påskafton i år så var det dubbelt så dyrt (ingen överdrift) att flyga dagen innan min födelsedag, som att flyga ett par dagar efter. Så då fick det bli den 6:e istället. :) Nu har vi en del att stå i inför resan. Först och främst ska vi fixa ett pass till Selma. Tänk va gulligt med det söta lilla ansiktet i ett pass... ha ha! Ringde även och försökte boka en babykorg på planet i eftermiddags, de skulle återkomma om tillgängligheten eftersom hon inte kunde ge svar direkt huruvida det fanns någon ledig. Kan bli liiite jobbigt att ha en sprattlig 6-månaders i knät i 8,5 timme annars... Håller tummarna! Som tur var så hittade vi ett hotell som fått superbra omdöme som ligger på 39:e gatan, som dessutom har ett litet pentry i varje rum med bl.a vattenkokare! Toppen för Selmismatberedning. :)

Idag var Jessie och Wille förbi igen. Nu är det bara en tidsfråga innan de små kottarna leker och stojar tillsammans. Än sålänge så nöjer de sig dock med att ligga och dregla i stereo på en filt på golvet. Mysigt det också för all del! ha ha.

KRAM!


Kommentarer
Postat av: Therese

Va roligt att ni kommer iväg, precis som du ville. Och vilken upplevelse att premiärflyga för Selma ända till andra sidan jordklotet! PoK

2010-02-09 @ 23:19:43
Postat av: Lisa

Ååå vad kul me NY gumsan! Lille godingen i ett pass ja, söt söt söt! Kul för er! :D

2010-02-10 @ 06:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0