Mulad

Idag har pappan mulat Selma så det stod härliga till! ha ha!! Men för att ta det från början så började det med att pappa köpt en pulka till Selma på vägen hem från jobbet. Det var ett lyxåk av finaste sort med lampor både bak och fram, bälte och dragsnöre med handtag förstås. Vi monterade ihop alla delar och satte en lycklig Selmis på färskinnsfällen i pulkan. Sen tände vi lamporna och begav oss ut. Wiiiie va roligt det var!

 

När vi sedan skulle gena lite över en kulle på en ganska smalt upptrampad stig full av snö så välte pulkan när pappan skulle dra Selma över en vall och Selmisen ramlade med ansiktet rakt ner i djup pudrig snö. Vi kastade oss fram och drog upp pulkan och henne (hon satt fastbältad i pulkan) och möttes då av ett stort leende. Mulad eller ej - Selma var precis lika glad för det. :) Därefter skyndade vi oss hem då hon var blöt i hela ansiktet och även fått in snö innanför mössa och ner i kragen. Hönsföräldrarna... ha ha!

När vi kommit in i värmen igen så kom världens bästa och händigaste Macke förbi med slagborren i högsta hugg för att hjälpa oss upp med bjässen på väggen. Och nu sitter den där! Som en smäck!! Titta så fint:


Nu sover Semlan sött och vi dricker lite kaffe och smygäter ur en Aladdinask. Ska strax bänka mig i soffan framför Desperate Housewives. Imorrn är det simskola igen, näst sista tillfället.

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0