Möbler

Oj, nu var det sådär längesen igen! Får skylla lite på att både jag och Selma varit sjuka. Feber och nästäppa långt upp i bihålorna på något konstigt vänster, vilket ledde till att snoret inte rann ut genom näsan utan ner i halsen. :( Så fort Selma lade sig ner så började hon hosta, harkla och klökas av allt slem/snor som rann ner i halsen på henne. Hon spydde slem varje natt fyra nätter i rad. Stackars lilla pluttan. Samtidigt var jag helt däckad av feber och halsont så det var en smula jobbigt att hålla Selmas tempo dagtid. Fick passa på att sova när hon sov. Men efter tre dagar vände det och sedan i lördags är vi friska! :)

Tur det! För i helgen var vi i Kärnhult och myste så det stod hrliga till! Kusin Liv var där på lördagen och trots att Selma fortfarande var en smula skruttig och därför även gnällig, så hade hon roligt. Vi åt kalkon och öppnade klappar. Selma fick en toppenfin fåtölj!


Hon fick även en stol till det bord hon önskat sig av gudmor Cim och farbror Magnus. Av Cim och Magnus fick hon även en gosig Paddingtonbjörn från självaste Harrod's i London när vi träffades och hade kalkonmiddag här hemma i Åby igår. ;)

Bordet och stolen (ska köpa en till stol och en pall så fort de får in stolarna på lager igen) ska stå på mattan på Selmas rum. Så himla fint!

Nu ska jag slå in Selmas paket medan hon sover. Ikväll bär det av hem till Moa och hennes föräldrar Elisabeth och Ralf för lite julpaella och glögg! Ska bli jättetrevligt!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0