Halmstadsbesök

I helgen har Jessica och söta Casper varit här hos oss för första gången sedan vi köpte huset. Åh va kul det var! Vi har haft en supermysig helg med shopping, mys och tavelmålande. Här är resultatet:


Det som inte syns på bilden är en hejdundrande mängd nackspärr och en hel del ont i armen, men det var det värt förstås. Den ser kanske inte så stor ut här, men den är 160 cm bred och väger 17 kilo! Den ska sitta över soffan i vardagsrummet, det kommer bli superfint! :)

Min vän sedan 28 år tillbaka, hennes son och lilla Selma med pepparkakan i högsta hugg. :)


Selma har på senaste tiden uppvisat en envishet som skulle få en åsna att blekna. Hon ska minsann inte vara i famnen, sitta i vagnen eller i barnstolen. Hon ska . Och därmed basta. När hon inte fick som hon ville tidigare idag, så kastade hon sig hejdlöst i kundvagnen på Maxi och grät så att krokodiltårarna sprutade, i hopp om att bli nersläppt på golvet. När hon efter en stund märkte att det tjänar ju inte så mycket till att skrika som en stucken gris, så slutade hon och började istllet tugga på diverse saker som inhandlades. Undra hur länge det kommer ta innan hon kan ta ett muntligt "nej" så man slipper denna typen av pärs när man ska handla... ;) Liiiite pinsamt. Ha ha!

Juliga andra adventskramar på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0