Stockholmsvisit

Idag kom vi hem från Stockholm. Packade om och slängde i en maskin tvätt, för att sedan bege oss vidare mot Kärnhult. Känner mig som något av en nomad ;) Men jag gillar det! Vi hade det toppen i Stockholm, vi gick på stan och åt en massa gott. I lördags åt vi på "En grek till på Söder" - jättegott!



Nyinköpt boll från BR, Selma blev överlycklig och sken upp som en sol när vi plockade fram den. :)

Vi hade egentligen siktat in oss på vår favoritrestaurang La Cucina på Söder, och promenerade därför från Östermalm, genom Gamla Stan och över bron till Södermalm. Bland trängsel och turister så tog det en dryg timme. Väl framme på Renstiernas gata så upptäcker vi att de har semesterstängt!?! Kunde de inte ha skrivit det på hemsidan? Vi hade alltså väntat på att det skulle öppna kl 17 och sedan promenerat lite lätt dreglandes hela vägen för att mötas av en "stängt-skylt". Vi blev ganska besvikna... Men vi hade gått förbi ett grekiskt ställe på vägen som såg ut att ha mumsig mat så vi gick dit istället och det var som sagt toppen. :)



På söndagen så gick vi till Friday's och åt underbart god mat, för att sedan gå och handla ett par jeans till pappan. Sen högg vi en belgisk våffla på vägen hem och avslutade dagen med en gigantisk kebab på Palmyras kebab i Årsta. Efter att ha smakat maten så förstod vi varför det var kö ut till dörren alla tre gånger vi råkade passera haket första dagen efter deras semester. Bara under tiden Fredrik stod i kö för att beställa så bytte de ut två av de där stora grejerna med kebab som snurrar och som de skär ifrån - TVÅ GÅNGER! Det är en del kebab... ;) Som ni hör så gick vår semester som vanligt mest ut på att äta. Ha ha!

Nu sitter vi på landet och dricker ett glas vin och väntar på att få sätta tänderna i det som luktar så ljuvligt från köket. Selma sover en trappa upp i en spjälsäng helt invirad i insektsnät. Jag har en känsla av att det går åt. Tycker det surrar överallt. ;)

KRAM!


Kommentarer
Postat av: Emilia Liljedahl.

gud vad söt selma är. <3

hälsa henne / emilia & felicia. :)

2010-08-17 @ 16:01:29
URL: http://liljedahlsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0