Gott och blandat från senaste veckan

Nu har jag konstaterat flera dagar i rad att jag måste blogga, men tiden finns ju aldrig! Och igår när jag äntligen skulle komma till skott så vägrade datorn känna av kameran. Ja ja, bättre sent än aldrig!

I lördags var vi på stan och hade familjemys. Fikade på Espresso House där Selma hittade en söt liten kompis. Tyvärr var kompisen så snabb så han fastnade inte på bild, men Selma var lika glad för det. En riktig liten linslus har hon blivit! :)


I söndags var vi hos farfar Ruben och Catrine. Åt och fikade gott och fick med oss två nyfångade filéade gäddor hem. De ska vi grilla med potatis och grönsaker i foliepaket ikväll. York övervakade Rubens filéteknik för bästa resultat (och eventuellt en smakbit).


Igår kom Tesan förbi som gubben i lådan och förgyllde vår eftermiddag! Jättekul, sånt gillar vi! Vi drack kaffe, skvallrade och sedan lektes det "rulla boll" på golvet. Jättekul tyckte Selma! :)


Just nu sover Selma i vagnen. Vi har promenerat runt kärret med djuren efter en snabbvisit på öppna förskolan. Eftersom Selma sov till nästan 9 idag (med vällingpaus 5.20) så kom vi inte iväg förrän strax innan 11. Hon fick sin lunch där, hon åt drygt en halv burk! Wiiie! Sen åkte vi hem 12.30 när det var slut. Selma har så himla roligt där, känns toppen att ha det så nära. Det finns t.o.m. en annan liten Selmis där som är 4 mån. ;)

Imorrn är det simning igen, pappan längtar som vanligt massor.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0