Halmstadtripp

I går kom Selma och jag tillbaka från vår tripp till Halmstad. Vi har haft det super där i södern med massa mys!

I onsdags var Susanne och hälsade på:


Och i torsdags kom Bonnie förbi och hjälpte till med matning av kvällsgröt:
 

Bonnie hade med sig den här "lilla" nallen till Selma... Den är nästan dubbelt så stor som henne! ha ha!


Där emellan hann vi även med ett besök hos Jessica och hennes ursöta grabbar (glömde kameran hemma :( )och sen gosade såklart även moster med Selma 90 % av all vaken tid ;)


Planerar in ett nytt Halmstadbesök redan i maj eftersom det är högsäsong på Fredriks jobb nu och han behöver jobba över massor. Då kan han jobba hur sent han vill och helt ostört, samt sova ostört. Tänk den dag man kan få sova igen, gud va jag längtar! Just nu är Selma inne i en supertråkig period och sover urdåligt. Hon är uppe en gång i timmen ungefär och vill inte alls sova i sin egen säng. Igår grät hos så hon kräktes när vi tyckte hon kunde sova i sin egen säng. Jättejobbigt :( Hoppas att det bara är en fas! Kanske är det de små risgryn som nu tittar upp i underkäken? Så himla söta!

Provade lite microsmå bitar macka med smör på idag. Inget vidare gott tyckte damen, men hon tuggade lite med de små gaddarna iaf. Mamma tycker att hon kan äta sin puré till lunch åtminstone, men det är också äckligt tycker Selma. Gröt och fruktpuré är det ända som funkar bra. Men det är, som så mycket annat, förhoppningsvis också bara en fas ;) ha ha!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Ilsa

Köp den där salvan med jordgubbssmak på apoteket o smeta på som bedövar hennes stackars tandkött och komplettera med kalla tuggringar från kylen så ska du se att nattsömnen blir betydligt bättre :)

2010-04-24 @ 20:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0