Mormor- och morfarmys

I går kom mormor, morfar och moster på besök till sitt första barnbarn (och syskonbarn). De smälte direkt när de fick syn på den lilla prinsessan så det har varit en enda mysorgie tills de åkte i förmiddags. Supermysigt!! :)

Igår var dessutom jag, mamma och syster en sväng på Ingelsta och köpte supersöta rooooosa kläder till Selmisen medan hon var hemma med pappa och morfar. Måste ju ha en outfit till fotograferingern till NT. Får se när vi ska åka och fota underverket, väntar nog någon vecka, håll utkik!

Igår invigde hon dessutom nappen. Hon gillade den direkt och snuttar järnet nu. Hellre napp än tumme, blir lättare att ta ifrån henne sen när det är dags. Dessutom är det ju rätt gulligt med en gigantisk napp i detta lilla ansikte, ha ha ha!! (Notera deer-in-head lights-blicken... ha ha)




Mammagos



Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Ilsa

Oj vilka naglar du har morsan! O lilla Selma är supersöt som vanligt - lik pappa! ;)

2009-10-04 @ 18:06:16
URL: http://www.ilsa.biz
Postat av: Jenny

Haha du e ju rolig du, hoppas man själv får en lika söt tös när det är dax! Längtar tills jag får träffa er! kram

2009-10-04 @ 19:00:53
Postat av: Lena Ekdahl

Hej

Fick din bloggadress av Jennie.

Stort Grattis till er lilla tjej.

Vi har döpt våran lilla tjej idag och det gick jättebra, hon till och med log mot prästen när han blötte ner henne. Det är kul att läsa om vad som händer hos er. Vi kanske kan träffas någon gång nu när vi är hemma båda två.



Hälsa Fredrik och Prinsessan

Lena

2009-10-04 @ 20:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0