Gullegrisen

Idag har det varit öppet hus i Åby. Har haft farfar Ruben och Catrin, sedan faster Malin och Macke och lilla Elin och därefter farbror Niklas och Lotta här på fika. Mysigt!!! Selma har fått massa fina kläder och en rosa gosegris med en ficka på magen att lägga nappen i! ha ha. En sån måste man ju ha ;)



Tror att lilltjejen börjar få lite ont i magen nu då hon gått från att vara hur snäll som helst till att vara vaken hela nätterna och gråta betydligt mer både dag- och nattetid. Stackars liten :( Ska köpa "magdroppar" på apoteket imorrn och kolla om det lättar lite. Man känner sig ju så maktlös när de inte kan tala om vad som är fel!

Imorrn är det sista dagen som pappa Fredrik är hemma med oss. Sen är det bara mamma och Semlan för hela slanten, lite nevöst... Men det ska nog gå bra :) Jag håller er uppdaterade!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Eva

Men guuuuud vilken söt gris, vart har den inhandlats??? Du kommer klara att vara ensam med lilltjejen fint du har ju massa att göra på dagarna man kan fika, fika, fika & sen fika med dina mammavänner!! ;0)) (Andra vänner också såklart som e lediga haha) KramKram till dig, fredrik & semlan...

2009-10-11 @ 18:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0