Bye bye Halmstad

Idag var semestern i Halmstad till ända. Åh va mysigt vi haft. Sista dagarna spenderade vi med att fika med Jenny S, shoppa skinnstövlar till mig, hämta kläder till Selma som Erin haft, och åka en sväng till Danmark och handla på oss lite vin, samt fika wienerbröd och äta "hakkeböf". Vi trotsade SMHI:s klass 1-varning om fem gånger den normala mängden nederbörd, och åkte iförda goretexskor och beväpnade med paraplyer samt regnskydd till vagnen. Visst regnade det, men en klass 1-varning kändes en smula överdriven.

Här är pappa och Selma utanför Danmarks äldsta konditori i Helsingör där vi precis hade fikat wienerbröd och kaffe. Vi tänkte vi skulle lyxa till det med ett lite annorlunda wienerbröd men det var lite av en nit, tyvärr. Nästa gång blir det ett gammalt hederligt danskt wienerbröd med chokoläääde på. :)


Så här trött blir man av en dag i "kojan" i ett regnigt Helsingör. Hon var så söt inne i vagnen under regnskyddet där hon satt och kikade ut genom det lilla hålet. Såg ut som en koja, kunde dock inte fota pga regnet :(


Nu är vi alltså hemma i Åby igen och det var så himla härligt att komma hem. Selma blev jätteglad och lekte så det stod härliga till nästan en hel timme past bedtime. Men hon hade så roligt så vi hade inte hjärta att avbryta henne. ;) Dessutom sov hon eftermiddag till nästan kl 17 så det var inte så konstigt att hon inte var lika trött som vanligt vid kl 20.

Vår stora tjej går, sakta men säkert, runt med sin gåvagn nu och klättrar upp för hela trappan - FORT. Hon har kommit på hur man leker tittut genom att själv gömma sig bakom en vägg eller soffa och titta fram för att höra en stolt mammas glada "tittut" 100 ggr efter varandra. :) Efter att tänderna i överkäken gjort en luring och i princip tittat fram, men sedan ändå inte kommit fram så har nu den högra av mittentänderna i överkäken idag äntligen spruckit igenom. Välkommen tanden - du är efterlängtad!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Jessica Mikkelsen

välkommna hem! kanske kan få träffa er på en fika nåndag?

2010-08-19 @ 01:37:17
Postat av: zarah

Jag har bestämt att selma och liv ska ha en kryptävling någon dag om det låter bra. så ni kan ju få komma hit på lite fika om ni vill det ^^

2010-08-19 @ 12:12:58
URL: http://sothisislife.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0